Netherlands

Internationale mobiliteit van werknemers in Europa verandert door focus op kosten en ESG-doelstellingen

Werkgevers kijken steeds scherper naar de kosten van zakenreizen. Daarnaast wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen en het behalen van ESG-doelstellingen belangrijker in de afwegingen die werkgevers maken rondom de internationale mobiliteit van hun medewerkers.

Lees verder ›

Dekkingsgraden gestegen in juni

De dekkingsgraden zijn in juni gestegen na de stabilisatie van vorige maand. Een rentestijging op de korte looptijden, maar rentedaling voor de langere looptijden, in combinatie met positieve aandelenrendementen zorgden ervoor dat de indicatieve* gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen in juni steeg naar 120%.

Lees verder ›

Dekkingsgraden stabiliseren in mei

Na een positief effect van de gestegen rente in april stabiliseerden de dekkingsgraden in mei. Een beperkte rentestijging in combinatie met nauwelijks verschoven portefeuille zorgden ervoor dat de indicatieve gemiddelde dekkingsgraad van de Nederlandse pensioenfondsen in mei stabiliseerde op 117%.

Lees verder ›

Aon: Invoering Wtp is een grote stap vooruit voor de pensioensector

Aon plc (NYSE: AON) is verheugd dat de Eerste Kamer positief heeft gestemd over de Wet toekomst pensioenen (Wtp). “Wij denken dat de overgang naar het nieuwe stelsel een stap voorwaarts is”, zegt Frank Driessen, CEO Wealth Solutions Aon Nederland.

Lees verder ›

 
 
See our careers
Life at Aon