Netherlands
 

Aon Nederland

 

Ondernemen gaat samen met het nemen van risico’s

Wie zijn wij?
Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Wij helpen onze klanten om hun doelen makkelijker te bereiken. Dit doen we door klanten verantwoord risico’s te laten nemen.

Wat is ons doel?
Wij analyseren de risico’s, bieden daar onafhankelijke en duurzame (verzekerings-) oplossingen voor aan en staan onze klant bij als een risico zich voordoet.Dit doen wij in Nederland met 2.500 betrokken en deskundige collega’s.

Meer over het bedrijf
Dagelijks worden er invloedrijke beslissingen genomen, door u en in uw omgeving. Bij het nemen van beslissingen, hoort ook vaak het nemen van risico's.
Maar hoe herkent u risico's, maakt u deze beheersbaar en hoe kunt u ze afdekken. Goed risicomanagement, kennis van zaken en inzicht is hierbij essentieel.

Wilt u meer weten over Aon, bekijk dan eens de informatie voor investeerders, onze klantbrochure of hoe wij mvo inzetten. Neem een kijkje in onze rijke geschiedenis of in onze gedrag & ethische code. Voor de laatste inzichten en onze visie op relevante ontwikkelingen bezoekt u de news room. Hoe zijn wij georganiseerd? Wilt u aanvullende informatie, we staan u graag te woord, kijk op de contactpagina.

Onze naam
Aon is het Keltische woord voor 'Eenheid'. Bij Aon gaan we uit van de kracht van het geheel. Als thought leader faciliteren we in kennis. We delen onze kennis met de visie: kijk verder dan vandaag zodat je klaar bent voor de veranderingen van morgen. Dat is de belofte naar onze klanten, collega's en verzekeraars.

Aon op 1e plaats ‘goed werkgeverschap’ in MT500-lijst 2022 Jaarlijks publiceert MT/Sprout de MT500. Dit is de lijst met vijfhonderd bedrijven met de beste reputatie van Nederland onder managers, beslissers en leidinggevenden. Aon staat dit jaar op de eerste plaats voor het aspect ‘goed werkgeverschap’ in de verzekeringsbranche.

Lees hier het interview met Aon’s CHRO Michiel van Meer »
 
Newsroom
In de newsroom van Aon vindt u alle persberichten, nieuwtjes, radioprogramma's, artikelen, filmpjes etc. waaraan we hebben bijgedragen. Speciaal voor de pers of gewoon, uit nieuwsgierigheid.

Naar de newsroom »
Sociaal jaarverslag 2020
Een overzicht van de successen die wij aan onze collega’s te danken hebben.

Bekijk het jaarverslag 2020 »
2021 ESG Impact Report
In ons 2021 Impact Report leest u over de vele manieren waarop Aon vindingrijkheid en veerkracht heeft getoond tijdens een van de meest uitdagende en volatiele tijden in de recente geschiedenis.

Bekijk het 2021 ESG Impact Report
Werken bij Aon Nederland
Werken bij Aon is werken bij een informele, zakelijke dienstverlener die het beste voorheeft voor zijn klanten én voor zijn medewerkers. We vragen creatitiviteit, innovativiteit, originaliteit en ook een leuke, fijne collega's. Word jij onze nieuwe aanwinst?

Meer over werken bij Aon en onze vacatures »
‘Wij helpen klanten beter te beslissen’
In samenwerking met MT/Sprout. “Aon verandert van een traditionele verzekeringsmakelaar in een adviesbedrijf dat in teams klanten helpt om risico’s te verkleinen. Niet altijd is dat met een verzekering.”

Scan de QR code, of klik hier om het hele artikel te lezen
Algemene voorwaarden
Ook Aon heeft algemene voorwaarden, codes en andere belangrijke richtlijnen waar we ons aan hechten om ethisch, verantwoordelijk en succesvol te zijn.

Een overzicht van onze voorwaarden en gedragcodes »